Sim racing adaptat.
ACA ESPORTS Notícies Tendències

Cada vegada els simuladors de Sim Racing es van desenvolupant amb la voluntat d’apropar als jugadors una experiència més real de conducció. En un moment en què el software és pràcticament immillorable, ja que en l’actualitat es poden reproduir escenaris totalment fidels a la realitat, el cert és que a la pràctica l’estructura de joc no és accessible per a tothom, sobretot quan es parla de persones amb discapacitat o bé amb mobilitat reduïda.

Ara aquesta circumstància ha deixat de ser un impediment gràcies a l’aliança formada entre Ford Adapta i la Fundación ONCE, que ha servit per a presentar el nou Ford Adapta de Team Fordzilla, el primer simulador de Sim Racing creat i adaptat a les necessitats dels conductors amb discapacitat o mobilitat reduïda.

L’aparell compta amb un hardware que permet a aquestes persones gaudir de l’experiència de Sim Racing de la mateixa manera que ho pot fer qualsevol altre. En substitució dels pedals de conducció s’ha incorporat un volant que permet accionar l’accelerador i el fre amb les mans, de la mateixa manera que passa amb els vehicles adaptats, i també incorpora altres elements com el canvi de marxes i diferents opcions configurables.

A més a més, el simulador és compatible amb tota mena de consoles, ordinadors i videojocs, i també es pot gaudir d’ell en qualitat 4K.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply