ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

L’italià Valerio Gallo va demostrar ser el més regular al llarg de la Nations Cup by FIA Gran Turismo Championship 2021 i va aconseguir el títol de campió absolut després de tota la temporada, que es va tancar aquest diumenge passat. L’italià, que pren el relleu del japonès Takuma Myazono, va tenir una aferrissada pugna amb l’espanyol José Serrano, que va fer quart en la darrera cursa i va acabar com a subcampió del món. El tercer lloc en la general va ser precisament per Myazono, que va demostrar així una gran regularitat en dos anys seguits, sent des d’aquest mateix moment un dels candidats al títol per a la temporada 2022.

A més a més, cal recordar que a l’estiu, l’italià ja va guanyar el títol de Campió del FIA Gran Turismo Olympic Games que es va fer conjuntament amb el COI, coincidint amb els Jocs Olímpics de Tòquio. Fet que demostra que, avui en dia, Gallo, pilot de Williams eSports, és el gran dominador a nivell mundial de Gran Turismo.

La cursa final que va coronar a Valerio Gallo com a campió del món

L’espanyol Coque López s’emporta la Manufacturer Series
El dissabte també es va tancar les Manufacturer Series del FIA Gran Turismo Championship 2021, se’l va endur l’equip Toyota integrat per l’espanyol Coque López, el brasiler Igor Fraga i el japonès Tomoaki Yamanaka, per davant de Mazda i Porsche.

L’equip guanyador de les Manufacturer Series / Gran Turismo
Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply