Esdeveniments Notícies Tendències

Divendres, Andorra acollirà el primer gran esdeveniment relacionat amb els eSports, que es viurà a la parròquia de la Massana. Durant el matí, taules rodones i conferències donaran contingut a la primera edició del GESX al Principat. A la tarda, serà el torn per als esdeveniments més lúdics i que serviran per mostrar, a petita escala, la competitivitat que ofereixen els esports electrònics.

What You Play, l’empresa organitzadora de la Lliga de Videojocs d’Andorra, serà l’encarregada de muntar fins a sis zones diferents on els assistents al GESX podran posar a prova les seves habilitats. Així doncs hi haurà un espai per tal que els eSportistes juguin amb els seus terminals mòbils a Clash Royale, un altre de similar per al Brawl Stars i una Zona Mobile de relax i joc lliure. A més a més, hi haurà un espai dedicat a la realitat virtual, un apartat per al Sim Racing i una zona d’Streaming on es competirà al popular FIFA; tot sense sortir del Teatre de les Fontetes.

El CEO de What You Play, Manel Guerrero, ha destacat que “hem volgut que hi hagués una pinzellada de tot el que fem a la Lliga de Videojocs d’Andorra, però també d’altres disciplines d’esports electrònics (en clara referència a la zona de Sim Racing)”. D’aquesta manera, la primera jornada del GESX Andorra complementarà la part més discursiva i institucional, tot aportant el toc andorrà al món dels eSports, i una tarda orientada a veure en viu i en directe com és una competició. D’altra banda, aquest matí s’ha anunciat l’acord pel qual Mora Banc esdevindrà un dels patrocinadors principals del GESX.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Adimas Setiawan in juny 26, 2022

Gràcies per la informació

Leave a Reply