La interfície del museu virtual d'Xbox.
Notícies Tendències

Xbox celebrava el passat 15 de novembre una de les fites més importants de la seva història arribant al 20è aniversari del llançament de la primera consola al mercat. Amb motiu d’aquesta fita, la companyia ha presentat un museu virtual que convida als amants d’Xbox, però també als del gaming en general, a fer un recorregut pels moments més destacats de la vida d’aquesta sèrie de consoles a través d’una experiència immersiva.

El museu virtual és d’accés lliure i permet als usuaris endinsar-se en cinc apartats 3D que expliquen la història de la marca. D’aquesta manera, els visitants poden fer un recorregut físic pels esdeveniments més rellevants tant d’Xbox, com del llançament dels seus jocs i les estrenes que ha anat anunciant al llarg d’aquest temps.

La mobilitat per la interfície és senzilla, ja que només cal moure el personatge amb les fletxes de direcció del teclat per posar-te davant de qualsevol esdeveniment i conéixer tots els detalls. El llançament del primer prototip de la consola, la primera que es va posar a la venda o l’anunci de Halo són alguns dels punts destacats.

La línia de temps per la qual també es poden consultar les fites més importants i que fa un recorregut per les quatre consoles que ha comercialitzat la companyia al llarg d’aquestes dues dècades (Xbox, Xbox 360, Xbox One i Xbox Series X|S) té com a data final el 8 de desembre, moment en què tindrà lloc el llançament mundial de Halo Infinite.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply