Els logotips dels campionats ajornats
FIFA Notícies

La FIFA va anunciar el passat 26 de juliol, per sorpresa, la suspensió de les finals de les seves dues competicions d’eSports: la World Cup i la Nations Cup. El motiu que ha portat als organitzador a prendre aquesta determinació és el repunt de casos que hi ha a nivell mundial de Covid-19.

Cal recordar que els esdeveniments s’havien de celebrar durant el mes d’agost. La FIFAe World Cup 2021 tenia la seva seu ubicada a Londres i estava prevista entre el 6 i el 8 d’agost, mentre que la FIFAe Nations Cup 2021 s’havia de disputar a Copenhague durant el cap de setmana del 20 al 22 del mateix mes.

Les reaccions a les xarxes d’alguns dels participants no es van fer esperar i un dels espanyols classificats, Jaime Álvarez, conegut en el món dels eSports coma Gravesen, va dir que “és una situació complicada de digerir” mentre “la resta de disciplines continuen amb els seus circuits competitius”

https://twitter.com/Gravesen_1/status/1419726915779375106?s=20

Cal recordar que aquest és el segon any que se suspenen les finals de les competicions, ja que les que s’havien de disputar durant l’estiu del 2020 tampoc es van celebrar.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply