Destacat Ho Sabies? Notícies

Tal dia com avui, però de 1987, Europa veia per primera vegada el que seria l’inici d’una de les grans nissagues dels videojocs de boxa. Nintendo presentava en societat el primer ‘Punch Out’ el videojoc de boxa protagonitzat per Little Mac (Paulie Malignaggi) i que tenia un assortiment de personatges que s’han convertit pràcticament en icones. Sense oblidar el gran repte final per ser el campió del món, que era ni més ni menys que Mike Tyson, que estava arribant a la cúspide de la seva carrera pugilística.

La història posterior de Tyson obligaria a la companyia desenvolupadora a fer una nova versió del simulador, però aquest cop sense el púgil, arran dels escàndols derivats de la seva vida personal. En la versió del 1990, Tyson era substituït per Mister Dream. En les futures consoles de Nintendo, Punch Out va tenir una conversió per a Super Nintendo amb el nom de Super Punch Out, i també adaptacions per a Nintendo DS, WII i Switch, i una raresa amb el nom de Doc Louis (l’entrenador de Little Mac).

Bevent de l’empenta i l’èxit de la nissaga de Rocky, en el videojoc de la NES hi ha diverses picades d’ullet, Little Mac ha tingut trajectòria més enllà, entrant a formar part de l’elenc de Super Smash Bros. Ah! i Mario és l’àrbitre dels combats! Algunes de les curiositats del joc apunten a que Little Mac està inspirat en Jake LaMotta i Rocky Balboa, i que té un canvi de look per al joc de la SNES, on es torna ros. Ho sabies?

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply