ACA ESPORTS Destacat Notícies Sim Racing Tendències

Adrià Romeo, pilot de sim racing de l’ACA eSports, participarà aquest cap de setmana al DreamHack de València representant el Principat en aquesta disciplina. El passat mes de maig el pilot va guanyar el torneig de F1 2022 de l’eSports City League Andorra i va obtenir el bitllet directe per a disputar de manera presencial el torneig a la ciutat espanyola en la cita estiuenca del festival d’eSports i cultura gaming, amateur, més important d’Europa.

Romeo, que es va integrar a la disciplina de l’Automòbil Club després de proclamar-se campió d’Andorra, forma part de l’estructura competitiva gràcies a una beca, que en els darrers dos mesos li ha permès poder dedicar-se a preparar a fons la cita valenciana per poder lluitar amb els millors i intentar estar al calaix més alt del podi. “Ja tinc moltes ganes que arribi el dia. Vull demostrar de què soc capaç i que aquest equip és competitiu. Des que era molt petit, he jugat en aquesta plataforma i tinc confiança en mi mateix i en aquest equip de professionals que em dona tota l’ajuda” ha dit. Romeo ha posat en valor que “amb l’ajuda de l’equip de l’ACA he millorat molt”.

Per la seva part, el secretari general de l’ACA, Toti Sasplugas, ha comentat que “part del nostre objectiu és, com en el cas de l’Adrià, detectar talent nacional i buscar totes les vies possibles per a donar als pilots els recursos necessaris per a preparar competicions, com ara el DreamHack”. Sasplugas ha remarcat que “ja tenim un equip de pilots que treballa en plataformes professionals d’automobilisme digital, com ara l’iRacing. Els integrants dels grups ACADEMY es formen en altres plataformes professionals, com ara l’Assetto Corsa, però som conscients que hi ha un univers de videojocs gaming, com ara Gran Turismo 7 o F1, i estem explorant i aprenent què passa en aquests entorns, quines necessitats tenen aquests esportistes digitals”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply