Competicions League of Legends Notícies Tendències

Una de les principals incògnites de la primera jornada de la Superliga de League of Legends que es va disputar ahir, era el rendiment del recentment ascendit a primera divisió, Bisons eClub. El jove conjunt basc només va necessitar una partida per demostrar que està preparat per competir amb els millors i es va desfer, amb força contundència del seu rival d’ahir G2 Artic. Aquest resultat, tot i que empatat a punts amb els altres quatre guanyadors d’ahir, permet a Bisons començar la temporada com a líder.

Un altre dels encontres més esperats era entre dos debutants, el Barça i Finetowork Koi. En la prèvia, Ibai Llanos, madridista confés, havia dit que el que més desitjava era guanyar en el debut precisament contra l’equip blaugrana. I els seus jugadors ho van aconseguir sense donar cap opció a l’esquadra barcelonista que va caure davant l’equip de Llanos i Piqué.

Pel que fa al campió, Giants va demostrar que continuarà sent el gran rival a batre i de la mà d’un gran Th3Antonio, mvp del partit, es va desfer de la gran revelació de la temporada passada, UCAM Tokiers, en un dels matxs més ajustats de la jornada. Team Heretics va debutar amb triomf davant d’un dels clàssics de la competició, Movistar Riders i Mad Lions Madrid va perdre contra Fnatic TQ.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply