Destacat FIFA Notícies Tendències

Després de quedar fora de la fase final de l’eLaCopa, l’FC Andorra que comanda Jacobo Chousa tornava ahir a la fase regular per afrontar el tram final de la lliga. Després d’haver arribat a l’aturada amb molt males sensacions, el gallec va recuperar el pols del FIFA23 i va passar per sobre dels dos rivals als quals es va enfrontar: l’Albacete i el Rayo Vallecano.

El primer matx, contra JavatoAbelito no va tenir història. Als 20 minuts de la primera part, els tricolor, emparats en la fantàstica connexió que Chou va trobar amb Vinicius a l’extrem esquerre i Ronaldinho com a fals 9, no van donar cap opció al formatge mecànic, que només va poder marcar en el tram final de la primera part (3-1). El segon enfrontament, si cap, encara va ser més desigualat i Chousita va arribar a anar guanyant per 6-0. Només un gol en els darrers minuts va maquillar el resultat que va caure del costat andorrà per un global de 9-2.

El Rayo tampoc va ser rival per a Chousita. Amb un draft força diferent, on van destacar l’entrada de Ronaldo, Araujo, Pedri i Oblak, els tricolor van emportar-se el primer partit per un global de 4-2, amb molta suficiència. El segon matx, ja amb tot a favor, Chou va jugar amb molta tranquil·litat i va oferir minuts de futbol xampany, com el 3-1 final que va venir després d’una combinació de tot l’atac, que va començar en el flanc esquerre, va tenir tres parets per deixar sol Beckham dins l’àrea qui va afusellar el porter del Rayo.

Així doncs un total de 7-3 en el final que consoliden a l’FC Andorra en la cinquena plaça del grup B amb 30 punts. En la setmana vinent, que serà l’última i on s’afrontaran fins a tres jornades, els tricolor només han de sumar un punt per estar a la fase final. No obstant això, Chousa té a tir de pedra millorar posicions a la taula atès que el quart està només a un punt (Sevilla), el tercer a dos (Oviedo), el segon amb qui a més a més s’enfrontarà en duel directe també està a dos (Betis) i el líder, que és l’Atlético de Madrid queda a sis. Tot per fer i tot per guanyar per a Chousita en la darrera jornada.