Destacat Esdeveniments

Quan ja semblava que tornava la calma, una enganxada amb l’FC Andorra de Gerard Piqué i la “falta d’atenció” cap a l’esdeveniment sacseja els ESLAND 2024.

L’streamer i youtuber resident, David Casanovas ‘TheGrefg’ ha esmentat en un directe la setmana passada les discrepàncies actuals en vers els acords previs amb el club tricolor. Un esdeveniment que se celebra al Poliesportiu nacional, just al costat de l’estadi Nacional, i que per aquest motiu, l’organitzador va demanar que no es jugués dissabte 17 el partit contra el Vila-real B, ja que celebrar els dos actes el mateix dia és inviable a causa de la manca d’espai. No obstant això, finalment, el partit està programat pel 17 a les 16:15, provocant que en comptes de dividir els premis en dos dies (divendres, la catifa blanca; dissabte, la gala), es concentri tot pel divendres.

Una decisió que ha deslligat l’enuig de Casanovas, que ha declarat que els ESLAND no es tornaran a realitzar en territori andorrà, ja que “no els estan valorant com es mereixen”.

Pel que fa a les entrades, ja van anunciar des de l’organització que hi hauria una pujada de preus notòria així com una disminució de l’aforament. El passat dimecres 7 de febrer a les 18 hores es van ficar a la venda les 1.800 localitats disponibles amb tres franges de preus: 50, 100 i 200 euros. Unes quantitats que van sorprendre i no van acabar d’agradar als fanàtics, que ràpidament van començar a criticar-ho per xarxes socials. Enguany, ‘TheGrefg’ s’ha vist obligat a rebaixar més del 50% les quantitats més altes fins als 60 i 70 euros, respectivament, ja que una setmana després encara faltaven quasi la meitat d’entrades per vendre.

Molts individus han assegurat que a Espanya, Mèxic o en qualsevol altre país haguessin ‘volat’ les entrades. Tanmateix, s’ha de recordar que Andorra és un petit país on ‘la febre dels streamers’ no causa furor avui en dia. A banda, se li suma que de diverses estrelles de Twitch com ‘Spreen’, ‘Quackity’ o ‘Auronplay’ ja anunciessin prèviament que no assistirien, la declaració de JuanSGuarnizo en vers al país esmentant que “Andorra és tan divertit com un funeral” o l’absència d’Ibai Llanos, que la data coincideix amb el partit MAD Lions KOI vs. Fnatic.

Actuacions estelars

Com ja és costum en aquesta mena de premis, sempre hi ha la presència d’actuacions musicals de gran renom. Enguany, torna la cantant de música urbana Lola Índigo (qui ja va actuar en la segona edició a Mèxic), el duet musical de rumba catalana Estopa i els freestylers Chuty i Gazir. A més, estarà la companyia teatral espanyola ‘La Fura dels Baus’, el mag i il·lusionista ‘Inmagic’ i el grup de dansa amb llums LED ‘Light Balance’. La catifa blanca serà presentada a partir de les 17 hores per les streamers ‘Caprimint’, ‘Crystalmolly’ i ‘Nezumivy’ i la gala donarà el tret de sortida a les 19 hores.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply