Destacat Equips Notícies Tendències

Andorra Business, l’organisme destinat a fomentar els negocis al Principat, ha fet pública la llista d’empreses que han rebut una subvenció de la convocatòria feta el passat mes de maig. Les beneficiàries han estat, majoritàriament, empreses destinades al sector tecnològic i de la innovació, entre les quals ha destacat els 6.000 euros que ha rebut Five Media Clan, el primer club d’eSports creat dins les fronteres del país.

No obstant això, s’ha donat la casuística que a l’accionariat de la societat, a banda dels tres socis fundadors (Roger Espuga, Sergi Martí i Dani Lorenzo) s’hi van sumar dos dels creadors de contingut de la casa com són Ricky Edit i Agustín 51. Precisament, aquest últim es va fer viral en els darrers dies per protestar enèrgicament contra el fet d’haver d’aprendre català i va titllar-ho de “dictadura” tot i que en directes posteriors va matisar les seves paraules i les va qualificar “d’escalfada”.

Sigui com sigui, el club ha rebut la dotació màxima malgrat que el català és una llengua que pràcticament no apareix en les seves publicacions ni amb els seus creadors de contingut, doncs aquests aposten tant pel castellà com per l’anglès per davant de la llengua pròpia del país. La llista sencera de les empreses i entitats subvencionades apareix al BOPA del 4 de setembre.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply