LVA Notícies Tendències VALORANT

FIVE Media Clan torna a guanyar i es proclama líder i equip de moda del ranking Circuito Tormenta de la LVP espanyola de Valorant. L’equip andorrà ha guanyat totes les finals de competicions presencials arreu d’Espanya, segueix sense conèixer la derrota i és el candidat a l’ascens a la segona divisió espanyola de Valorant.

Creat a finals de 2020 per tres amics arrel del Covid-19, FIVE Media Clan és el primer equip d’Esports, entreteniment i lifestyle d’Andorra i actualment un dels equips de referència a Espanya.

Des de la seva fundació FIVE Media Clan ha escalat a passos gegants dins del panorama del gaming i els Esports a nivell hispanoparlant, sent un dels equips més desitjats per molts creadors de contingut, streamers, jugadors professionals i marques patrocinadores.

L’impacte a nivell de xarxes i de sector ha sigut tal, que fins i tot streamers com Agustín51, RickyEdit o MateoZ han decidit invertir-hi i convertir-se en copropietaris de l’equip.

Fa dos mesos FIVE va anunciar la seva secció competitiva de Valorant que competiria al circuito tormenta de la LVP espanyola. Des d’ençà, l’equip s’ha proclamat campió de totes les parades i competicions presencials que s’han disputat, obtenint el primer lloc a Granada, Lugo i al Secret Tournament, col.locant-se com a primer classificat i sent l’equip favorit per l’ascens a la Liga Radiante espanyola i en un futur competir contra equips com Heretics o KOI de Gerard Piqué i Ibai Llanos.

El rendiment de l’equip ha deixat meravellats a tota la comunitat de Valorant i més encara sent el primer equip andorrà de la història en participar i guanyar competicions nacionals. FIVE té previst fer estades presencials amb tots els seus integranta durant l’estiu al principat, sent un gran atractiu turístic per part dels joves.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Adimas Setiawan in juny 26, 2022

Good Information

Leave a Reply