Els nous personatges disponibles al videojoc. / Twitter
Fortnite Tendències

Fortnite, l’epic videojoc en format Battle Royale, podria anar pel camí de la pantalla gran. Sí, Epic Games vol diversificar la seva oferta audiovisual i d’entreteniment i s’està plantejant crear una pel·lícula sobre el popular videojoc. Així ho informa el mitjà The Information, qui assegura disposar d’informació exclusiva sobre el nou projecte que els productes de Fortnite pretenen iniciar.

A més, informa que el projecte ja podria estar en desenvolupament, o si més no, la idea s’estaria discutint i tindria una gran relació amb la nova línia d’entreteniment que ha iniciat la companyia. Així doncs, El portal web assenyala que la planificació de la divisió d’entreteniment ha anat precedida per la contractació en els dos primers mesos de 2021 de diversos executius de Lucasfilm, incloent-hi Jason McGatlin, antic vicepresident de la producció física a la productora estatunidenca i ara president de Projectes Especials a Epic Games.

Cal destacar que McGatlin va ser el productor executiu de totes les pel·lícules de Star Wars publicades sota la marca Disney. Altres contractacions de Lucasfilm són Lynn Bartsch, cap d’afers comercials d’Epic, i Chris Furia, vicepresident d’Epic de Finances de Producció, segons es pot veure als perfils LinkedIn dels executius. D’aquesta manera, tot i que encara no han transcendit més detalls sobre la possible producció, l’empresa de desenvolupament de videojocs dels Estats Units ha decidit fer un pas més al videojoc que ha marcat tota una generació de gamers amb l’arribada del model Battle Royale a la pantalla gran de les sales de cinema.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply