Notícies Tendències VALORANT

Giants Gaming, Squad Koi i Team Heretics jugarant la competició més important del món de Valorant, el ChampionsTour. L’ingrés a la VCT s’erigeix en un de les majors fites en la història dels tres clubs, atès que competir en el Valorant Champions Tour transcendeix el merament esportiu; formar part del Valorant Champions Tour els col·loca entre les principals referències d’eSports del món i impulsa de manera exponencial la projecció internacional. Les places han estat atorgades per Riot Games per a un període de quatre anys, atès que es tracta d’una competició tancada a l’estil NBA.

Els tres competiran en la lliga EMEA de la VCT, que inclou a una desena de representants d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica. La competició comptarà amb organitzacions històriques de la talla de FNATIC i Team Liquid, amb presència global en diverses regions del món, i altres de l’impacte de les franceses Vitality i Karmine Corp. Els equips que completen la lliga seran dos turcs, BBL i FUT Esports; i un ucraïnès, NaVi. La competició es disputarà a la seu d’EMEMA que s’ha instal·lat a Berlín, fet pel qual tots els equips establiran a la capital alemanya la seva base d’operacions.

A més a més de l’EMEA, la VCT comptarà amb lligues a Amèrica i Àsia-Pacífic. Cadascuna d’elles compta amb deu representants per a un total de 30 clubs amb un objectiu comú: classificar-se per a la Champions 2023, el torneig que posa la cirereta a aquest gran circuit, per arribar a ser el campió del món del shooter de Riot.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply