Notícies Sense categoria Tendències

La saga Assassins Creed va ensenyar múscul en la trobada anual d’Ubisoft. La companyia va anunciar fins a sis novetats per als propers anys. Entre les quals, la primera que veurà la llum, Assassins Creed Mirage, que ens transportarà a l’època daurada del Bagdad medieval, entorn al 850. El protagonista serà un jove Basim, a qui ja vam conèixer en Assassins Creed Valhalla, que succeeix dues dècades més tard.

“De moment, el que hem pogut veure i han explicat té una pinta sensacional!” reflexiona la creadora de contingut de la nissaga Natt The Assassin. No només això sinó que per la creadora “Basim és un personatge que em té enamorada. Ja va ser molt important en tot l’arc que es va viure en Valhalla, i poder anar als seus orígens i conèixer perquè és com és, realment m’emociona”. Relata que “vaig entendre molt bé la seva història i vaig connectar amb ell, m’hi sentia identificada. I en algunes coses em recordava a Origins que va ser el meu primer AC. Em semblava un personatge molt real, pot ser el que més de tot Valhalla”.

Ella explica que “fa quatre anys que vaig entrar a la saga, quan tenia 18 anys, gràcies a la meva parella, que tenia Assassins Creed com la seva nissaga de referència” però que al principi “em costava molt perquè jo no havia jugat mai jocs violents”. Però, per amor, “li vaig donar una segona oportunitat a Assassins Creed Origins, i llavors ja em va atrapar, i no hi ha dia que no toqui alguna de les coses relacionades amb AC. I des de fa un any, vaig començar a crear contingut de la sèrie a Tik Tok, i ha estat espectacular! Gràcies a la comunitat vaig fer el salt a Twitch”. Natt remarca que “la comunitat d’AC és molt bona perquè tothom és molt intens i sempre hi ha molt bona interacció entre tots”.

En les seves publicacions i directes, la Natt organitza des de personatges fins a cosplay, passant, com no pot ser d’altra manera, juga. “Acostumo a fer cinc directes a la setmana, i sempre jugo dues o tres hores” explica. En aquest sentit, apunta que li és molt difícil quedar-se amb cap de les edicions perquè “tots els jocs al final són especials, però l’Origins, amb el que em vaig estrenar, sempre serà especial”. Quant al futur de la franquícia, albira que “no és viable fer un joc per any, per tal que es pugui donar un bon joc, i una bona història. Si no es fa això, i es prenen el seu temps per desenvolupar cada història, estic segura que la saga té molt futur”. No obstant això, la por que té és que “vulguin llençar molt contingut, molt de pressa, i això farà que es pugui esgotar en tres anys… Però jo vull ser positiva! No hi ha pressa! Podem esperar anys per un bon joc, la gent no marxarà”. Però la streamer ho té molt clar “si es fan les coses bé, Assassin’s Creed té molta vida per davant”.

De moment, Ubisoft ha apuntat fins a sis títols per als propers anys, sense marcar-se un calendari estricte. “Hi ha jocs, com el de la Xina o el de Japó, que són ubicacions que la comunitat feia temps que teníem ganes de veure” remarca la Natt. Malgrat això, és més escèptica amb l’acord amb Netflix i comenta que “a veure com es desenvolupa, però em fa una mica de respecte. La pel·lícula, en el seu moment no va funcionar bé, i això del joc per Netflix haurem de veure com ho fan. Però, de bones a primera, continuo confiant”. I és que com ella mateixa apunta “l’univers d’Assassin’s Creed s’ha multiplicat en tots aquests anys, i ha anat molt més enllà dels jocs”. De moment però, el futur immediat passa per Basim, i el Mirage que ja ella ja té moltes ganes de viure.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply