Destacat Notícies Tendències

Unes 40 persones es van reunir, el passat dissabte, a la Fugazzeta de la Massana en el que era la primera trobada foodie organitzada per ‘La Regadera Foodie’. “Estic molt contenta de com va anar tot, perquè al principi semblava que la data no era massa bona, però al final vam acabar omplint el restaurant!”. Durant la matinal del dissabte, els participants van gaudir del brunch en el que es va destacar que “tots els plats eren realment molt bons”.

Però això no va ser l’únic, de la mà dels col·laboradors, com MyAndbank, la matinal va estar plena de sortejos i jocs per tal que els assistents poguessin guanyar una de les tasses Made in Regadera o el més cobdiciat, el cheescake fet per l’Alba, la geni de les postres, que va fer un esforç i va estar presencialment a la trobada. “Deu ni do la competitivitat que hi ha hagut, un cop s’ha trencat el gel i les persones han agafat desimboltura” explicava Andrea Regadera que ha apuntat que “ningú ens coneixíem en persona i al cap de res semblàvem de tota la vida”. La foodie ja apunta a una nova trobada, que podria ser a la primavera.

La Regadera Foodie amb el senyor de Regadera dissabte, a la Fugazzeta / RF
Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply