El videojoc de realitat virtual Rec Room
Destacat Notícies Tendències

Aquest 13 d’octubre PlayStation celebrava una data molt especial: es complien cinc anys des del llançament de PlayStation VR. Amb motiu d’aquesta celebració, la companyia ha volgut agrair el suport de tots els fans a escala mundial, assegurant que s’ha aconseguit crear “una increïble comunitat” que ha donat suport a les ulleres virtuals des del principi.

Des que va sortir al mercat, PlayStation VR ja compta amb més de 500 jocs i experiències disponibles, oferint als gamers multitud de gèneres diferents: des dels shooters, fins als clàssics títols de plataformes o els d’acció més trepidant.

Però, sabeu quin d’aquest més de mig miler de jocs és el més jugat a nivell mundial? Segons explica PlayStation, és Rec Room, un videojoc en línia que t’ofereix multitud d’oportunitats gràcies al sistema de poder unir-te en sales creades per altres jugadors. Per percentatge, el joc domina a Europa i Amèrica, malgrat que al Japó el Rei és Resident Evil 7 Biohazard, seguit del famós The Elder Scrolls V: Skyrim VR.

Completa el podi a nivell mundial Beat Saber, un excel·lent joc que ens transporta a un entorn rodejat de neons en el qual has d’utilitzar una espasa làser per tallar els blocs que s’apropen, i PlayStation VR Worlds, una recopilació de videojocs de Sony desenvolupada per London Studio.

Des de PS VR s’espera poder treure al mercat molts més jocs que a hores d’ara es troben en plena fase de treball. Bons exemples són Book II, Wanderer, After the Fall, Humanity, Puzzling Places o Zenith: The Last City.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply