Notícies

La versió digital de l’Eurocopa de futbol ja té campió: Sèrbia. Els dos representants del país balcànic es van imposar a la final, al millor de cinc partits, a la selecció de Polònia (3-1). Així doncs, els dos jugadors serbis, Stefan ‘Kepa_PFC’ Slavković i Marko ‘ASR_ROKSA’ Roksić, van aconseguir culminar un torneig brillant i més tenint en compte que en l’anterior edició es van quedar a les portes del triomf.


Cal destacar que tant en la fase de grups com en les eliminatòries, la parella balcànica només va perdre un partit, demostrant la seva superioritat vers la resta de federacions que hi van participar. Andorra va ser una de les 55 seleccions que van prendre part en el campionat. Tot i la bona predisposició dels jugadors nacionals, Robert Roca i Adam Martín, no van poder passar de la fase de grups, on es van trobar enquadrats amb Montenegro, Àustria, Eslovàquia i Kosovo.

Els jugadors de Sèrbia, que es van emportar la eEURO 2021 / UEFA

Què és l’eEURO?

La UEFA aposta pels eSports i va decidir crear la seva pròpia competició. Així doncs, les 55 federacions que formen part de l’ens que organitza el futbol europeu prenen part de les fases de classificació. Un sistema similar, en aquest punt, on els millors de cada grup passaven a la següent fase. Hi havia una repesca en forma de play off per als segons classificats de cada grup i a partir d’aquí, les clàssiques eliminatòries.
El joc escollit per la UEFA va ser el Pro Evolution Soccer 2021, de Konami, competint exclusivament en la modalitat de Season Update. Cal recordar que la firma japonesa és, a més a més, un dels patrocinadors principals de l’ens futbolístic. L’èxit de les dues edicions de l’eEURO obre la porta a que en poc temps es pugui anunciar ja el funcionament per a noves competicions.

Els integrants de la selecció andorrana que van prendre part al torneig / FAF
Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply