Equips League of Legends Notícies Tendències

Feia setmanes que el rumor sonava amb força i tot semblava indicar que l’aterratge d’Squad Koi, l’equip d’esports electrònics de Gerard Piqué i Ibai Llanos, a la LEC era qüestió de dies. Aquest cap de setmana, després de deixar anar una sèrie de piulades més o menys críptiques, va ser Ibai qui va donar a conèixer la nova aliança que ha signat el seu equip per entrar a formar part de la competició més important d’Europa de League of Legends.

Així doncs, igual que Team Heretics, Koi serà equip de la LEC la temporada vinent i tindrà una base a Berlín, des d’on es disputa tant aquesta competició com el campionat més important del Vell Continent de Valorant. Cal recordar que la plaça a la LEC, que és com una NBA, només es pot aconseguir per tres vies: comprant-la, amb una ampliació de la lliga o amb una associació amb un equip que ja hi és. Heretics en va comprar una mentre que Koi ha apostat per una associació amb Rogue, el que probablement portarà a veure també els morats en altres jocs com Rocket League.

“No puc estar més orgullós de KOI i del que hem aconseguit en tan poc temps”, comentava el propi Ibai en el comunicat oficial de l’aliança publicat per Rogue. “Aquesta associació amb simplement accelera el nostre creixement i amplia les nostres oportunitats de donar les experiències més atractives i emocionants als nostres aficionats. Anem!”

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply