Nintendo Switch Notícies PlayStation Tendències

Novetats en el sector dels videojocs. Els aficionats als videojocs ja tenen a la seva disposició dos títols molt esperats: “Super Mario Bros Wonder” per a la Nintendo Switch i “Marvel’s Spider-Man 2” per a la PlayStation 5. Ambdós videojocs ja es troben a les prestatgeries d’IO:Electro&Home a l’espera d’entrar a casa dels jugadors perquè visquin noves experiències.

Llançament ‘Super Mario Bros. Wonder’
El llançament de “Super Mario Bros Wonder” suposa una gran notícia pels seguidors de Mario, el lampista més icònic dels videojocs. Per només 55,95 €, el judagor podrà endinsar-se en una nova aventura plena d’elements sorprenents i emocionants. I què en podem dir de les novetats? Primer de tot, s’obre un nou món anomenat “Wonder World”, amb nous nivells i enemics. A més, el joc incorpora un mode multijugador en línia. Alhora, els protagonistes del joc com Mario i Luigi tenen la capacitat de transformar-se en diferents formes per adaptar-se a diferents situacions, així com gràfics millorats i una jugabilitat més fluida que els seus predecessors.

Llançament d’Spider-Man 2
Els aficionats d’Spider-Man també estan d’enhorabona amb l’arribada de “Marvel’s Spider-Man 2” per a la PlayStation 5. La saga continua amb la trama del primer joc, presentant una història èpica plena d’acció i emoció. Una de les principals novetats és el doble protagonisme, ja que podràs jugar tant com a Peter Parker (Spider-Man original) com a Miles Morales (Spider-Man amb habilitats especials). Això proporciona una experiència única i afegeix varietat a la jugabilitat. La potència de la PlayStation 5 permet gràfics impressionants i un món de joc més immersiu que mai. Els jugadors poden esperar un sistema de combat millorat, nous vestits i habilitats, així com una història que mantindrà al jugador enganxat a la pantalla de principi a fi.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply