Destacat Tendències

Capítol 1, presenten la que seria la fàbrica de joguines més famosa i terrorífica del món dels videojocs, Playtime Co. Poppy demana ajuda, s’ha de trobar la flor. Arran, es descobreix una història totalment immersiva, poc vista en els últims anys que a la vegada intriga, aportant encara més ganes de continuar jugant. La història continua al capítol 2, aquest cop amb Mommy Long Legs fent la vida impossible al jugador perquè no puguem escapar de la fàbrica. Minijocs, trencaclosques i trampes abunden en aquesta entrega on espera un tren a la llibertat.

I el suspens ha durat quasi dos anys, sense saber si finalment Mommy Long Legs reviuria per fer de les seves, si Huggy Wuggy tornaria a ser el ninot d’altres malvats o Poppy continuarà sent una ajuda en la travessia. El capítol 3, anomenat Deep Sleep, arriba després d’endarreriments (originalment havia de sortir el desembre de 2023) i especulacions sobre el personatge principal i la qualitat del contingut.

S’inicia aquesta nova travessia amb l’objectiu de superar l’últim obstacle imposat pel creador, Elliot Ludwig, abans que qualsevol persona que hagi entrat a les instal·lacions pugui tornar a sortir. La nova joguina, CatNap, un gat gegant amb cara monstruosa que posa als jugadors a dormir, ve acompanyat de set pelutxos més (Bubba Bubbaphant, Bobby BearHug, Happy Hopscotch, DogDay, CraftyCorn, KickinChicken i PickyPiggy) de la línia Smiling Critters (Criatures somriguents).

El gat farà la vida impossible al jugador, que haurà d’enfonsar-se dins la fàbrica per poder destruir-lo. Sembla a ser que Poppy, Huggy Wuggy i la seva parella, Kissy Missy, estaran de la seva part, però… i si en veritat només estan conspirant contra ell? Una entrega de la qual l’espectador gaudirà des del minut 1 i que ve com la més esgarrifosa i inquietant de tota la saga.

A més, segons expliquen des del portal gamer eurogamer.net, el cofundador i CEO de l’empresa desenvolupadora Mob Entretaintment, Zach Belanger, ha mencionat que “el capítol 3 ve carregat de girs i voltes, no podem esperar perquè els jugadors ho experimentin”. Ha afegit que “es van quedar moltes trames i preguntes obertes al capítol 2 i amb el tercer sent el més llarg dels que ja hem creat, els fans podran obtenir-ne algunes respostes. Tanmateix, hi ha d’altres que s’haurà d’esperar una mica més per poder-les resoldre”.

Queda encara més Poppy?

Una de les qüestions amb més especulacions i menys respostes és la quantitat de capítols que formaran la sèrie de Poppy Playtime. A l’estil del famós “Resident Evil”, es pot garantir mínim una entrega més. No obstant això, hi ha qui diu que el número 4 serà el definitiu. Els més optimistes, tiren cap a l’alça i mencionen unes 6-7 entregues amb les quals ja estan a l’aire.

Fa quasi un any, Mob Entretaintment va confirmar el quart capítol al seu canal de Discord. Enguany, a causa de la poca repercussió que va tenir Chapter 2: Fly in a Web, l’empresa va retractar-se i mencionar que si algun dels personatges descartats arribava a guanyar una popularitat important, podrien allargar-ho fins al número mencionat.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply