Destacat Notícies Tendències

El llançament d’EA Sports FC està en compte endarrere i Electronic Arts, de mica en mica, va donant més detalls de com serà. En les darreres hores la companyia ha fet públic un vídeo on explica com funcionarà el nou Ultimate Team, un dels modes estrella del videojoc de futbol més popular del món. En ell es centre en tres aspectes fonamentals: les cartes evolutives, la inclusió de les futbolistes en el joc i les millores en la comunitat.

En el primer cas, s’exposa que les cartes evolutives aniran millorant, fins en tres ocasions, a mesura que es compleixin una sèrie de requisits, relatius a partits jugats en cada un dels modes de joc que ofereix Ultimate Team. En aquest sentit cal destacar que aquesta evolució també comportarà canvis en la carta, com es veu en el vídeo que s’utilitza d’exemple al davanter del Borussia Dortmund, Mokuoko.

En clau de les futbolistes, es confirma que els equips seran mixtes i que la química funcionarà de la mateixa manera. Així doncs, Alexia Putellas, per parlar d’un cas concret, tindrà millor química amb els i les futbolistes espanyols i del Barça, sense importar el gènere. D’aquesta manera s’obre un nou ventall a l’hora de poder establir químiques.

Finalment, s’inclou una sèrie de canvis en la navegació que faran molt més ràpid i àgil el joc. Les recompenses es podran recollir totes de cop, els jugadors canviaran de posició sense necessitat de consumibles o una millora en la química de les Icones són alguns dels exemples del que els jugadors es trobaran en el nou simulador d’EA Sports.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply