Destacat Notícies Streaming

El món de les plataformes d’streaming ha rebut una sotragada que, no per esperada, ha deixat de fer tremolar els fonaments de la comunitat. Ibai Llanos, probablement l’streamer més popular del mercat hispanoparlant ha anunciat que canvia Twitch per Youtube. Ibai, que compta amb gairebé 11,5 milions de subscriptors en la plataforma d’Amazon va anunciar ahir que pròximament passarà a emetre només per la de Google, tot i tenir 9,5 milions de seguidors.

Llanos reconeix que, a nivell d’streaming, Twitch continua sent el millor canal “per a la interacció que permet, especialment en el xat”. No obstant això, el basc ha explicat que “és indubtable que tot el món veu youtube”. En aquest sentit, no es pot pas obviar que Ibai ja fa temps que ha transcendit la figura de gamer, i que organitza esdeveniments, crea entreteniment, que van molt més enllà del món digital. En aquest sentit, en són clar exemple les dues “Veladas del año” o la recentment presentada ‘Kings League’ de futbol.

Aquest canvi, sens dubte, pot marcar una tendència. I és que cada cop més, els streamers han decidit transcendir el món virtual i oferir entreteniment en viu i en directe. El Mundial dels Streamers de TheGrefg seria una altra de les apostes que confirmen aquesta tendència dels líders de la comunicació a internet, fent el salt fora del món dels videojocs. Caldrà veure si, com havia estat fins als darrers anys, Twitch torna a ser un espai de la comunitat gamer o la plataforma morada pot aguantar la temptació que suposa youtube un cop surts dels videojocs.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply