Gallardo al Feedback Sports.
Legal

Fa una setmana el president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, aterrava al Global Esports Summit de Madrid per explicar l’estratègia del Principat en relació amb els eSports, i aquest dijous continua fent gala del país al Feedback Sports que se celebra aquest dijous a l’antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

Durant la seva intervenció, Gallardo ha exposat les línies mestres del pla estratègic d’eSports d’Andorra, que neix amb l’objectiu de promoure la cultura dels eSports al país, generar un HUB emprenedor i tecnològic, incentivar aquest tipus de turisme, atreure competicions internacionals, promoure l’educació, professionalització i recerca en el sector, i millorar les capacitats tecnològiques del país per donar resposta a les necessitats del sector.

L’esdeveniment, moderat pel periodista Eduard Berraondo, compta amb un col·loqui entre Jordi Urbea, vicepresident d’Ogilvy Spain, i Alexis Sans, CEO d’E-dojo.

‘Feedback Sports’ és una trobada regular de persones i perfils que tenen a veure amb l’esport, entès com a indústria i no com a espectacle. Això inclou directrius de clubs, competicions i federacions, representants d’empreses patrocinadores, polítics i membres d’administracions públiques competents, directius i periodistes procedents dels mitjans de comunicació i representants de sectors econòmics afins a la indústria esportiva.

En aquestes trobades es difonen i comparteixen coneixements, experiències i aprenentatges de persones de diversos àmbits de la indústria esportiva.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply