Esdeveniments Notícies

Nova polèmica a xarxes per la celebració dels premis ESLAND 2024 al Principat d’Andorra. Des del seu anunci, la tercera edició de la gala dels premis de la comunitat hispanoparlant d’streaming ha portat molts casos de controvèrsia entre els assistents i els espectadors. Ara, torna una nova entrega després de l’anunci de fa uns dies per part del creador i organitzador “TheGrefg”: entrades més cares i aforament reduït.

Bé, un aspecte que ja ens podíem imaginar a causa que Andorra no disposa d’un amfiteatre per abastar la quantitat de persones que es van assolir l’any anterior (10.000 espectadors a l’Auditori Nacional de Mèxic). A més, se li suma el factor de l’exclusivitat de l’esdeveniment amb l’escassetat de seients, i això, dona com a resultat unes entrades a preus no tan assequibles. Ambdós factors ja han sigut focus de crítiques i queixes per part d’usuaris a X (antigament Twitter), els quals no estan molt conformes amb haver d’entrar en un “joc de trons” per aconseguir l’accés i després, haver de pagar grans quantitats de diners.

Cal incidir en el fet que es desconeix tant el preu com el nombre d’entrades (es calculen unes 2.000 persones) que es posaran a la venda. L’streamer ha declarat que volen posar-les a la venda durant aquest cap de setmana, però que encara hi ha un parell d’aspectes que volen acabar de tancar.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply