Competicions Equips Esdeveniments VALORANT

Dilluns 15 arranca Rising MediaMarkt Intel i amb ella, la primera participació de Five Media Clan a la lliga més gran de Valorant d’Espanya.

L’equip andorrà s’enfrontarà el primer dia a qui van queda últims l’any passat, AYM Esports. Un rival, propietat d’Aymeric Laporte (jugador de futbol espanyol), parcialment reformat que anunciava els integrants el 5 de gener a Twitter i alerten que “Posarem a ballar a tots”.

“A Five ens sentim totalment preparats i amb una gran motivació per enfrontar els desafiaments que implica competir a la màxima categoria de la LVP” va explicar el director general, Daniel Lorenzo, durant la presentació de la nova temporada.

Venen de demostrar la seva habilitat mediant resultats destacats a lligues inferiors, amb els quals es van poder pujar de categoria. Lorenzo afirma que aquest rendiment els hi ha aportat confiança i l’impuls necessari per aspirar a replicar els èxits prèviament aconseguits en un escenari més competitiu i exigent.

Després de la marxa de KOI, Team Queso, Rebels i Falcons, s’obre una oportunitat d’or per als andorrans. Tot i haver de competir contra els tricampeons CASE Esports, o Barça eSports, competidors de la Superlliga de LoL, mantenen les aspiracions altes i comprometent-se a porta el nom de Five al més alt de la LVP.

El debut de l’equip andorrà, segon partit de la primera jornada, es podrà veure al canal de Twitch de LVP 2, dedicat a Valorant, a partir de les 19 hores.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply