Competicions League of Legends Notícies Tendències

Després de quatre jornades, ja només queda un equip invicte en la Superliga de League of Legends de la LVP. Es tracta del sorprenent Fnatic TQ, que ahir es va imposar a UCAM Tokiers, que continua cuer i és l’únic equip que encara no ha sumat cap punt. Per contra els altres dos equips que arribaven a la jornada sense cedir un sol partit, Finetowork Koi i Team Heretics, van perdre els seus respectius encontres.

En el cas de l’equip d’Ibai i Piqué, va caure en el que es presumia com un dels partits de la jornada, el que els va enfrontar a Movistar Riders. Després d’un inici dubitatiu, els de la telefònica venien de guanyar a Giants en la jornada anterior, i amb el triomf sobre Koi han refermat aquest canvi de tendència. Pel que fa a Team Heretics, es va veure superat per Mad Lions Madrid, en el que va ser, sens dubte, una de les sorpreses de la jornada.

Qui va aconseguir trencar la dinàmica negativa en què estava va ser el Barça. Els blaugrana van guanyar en el primer enfrontament de la jornada contra Bisons eClub, que després del triomf inicial compta les partides com a derrotes. Els culers es situen en un balanç de 2-2. Finalment, Giants, que no acaba d’arrencar, va tornar a perdre, en aquesta ocasió contra G2 Arctic.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply