Destacat Ho Sabies? Notícies Tendències

Andorra torna a comptar amb dues cartes a l’Ultimate Team, la secció més popular de l’EA Sports FC (abans FIFA). La inclusió del futbol femení en aquesta modalitat de joc ha donat al Principat dos futbolistes, i curiosament, ambdós del Villarreal. Parlem de la davantera Tere Morató, que juga a la Liga F, i del porter Iker Álvarez de Eulate, que ho fa amb el filial groguet a la Liga Hypermotion.

Morató s’estrena amb una carta de plata comuna i una mitjana de 66 punts. Entre les seves habilitats destaca el 71 de regat que té i les tres estrelles que té en skills. Entrant al detall, la davantera compta amb un 71 de potència de xut i un 70 en força de salt; de ben segur que en les properes edicions la carta de la crack andorrana millorarà sensiblement.

Iker Álvarez de Eulate viu el seu segon any al simulador, i ho fa amb un salt endavant important. La seva carta ha passat de ser una de bronze comuna, a la mateixa categoria, però de plata. La seva mitjana ha crescut de 61 fins als 66 punts i ha rebut una bonificació en forma d’estil de joc (play styles) amb el nom de sacada llarga, fent referència a la potència del porter en els serveis de porteria.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply