SIM
ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

Crear una comunitat de noies gamers no és fàcil. Encara menys fer un equip. I ja és de traca fer-ho en un món tan masculinitzat com el Sim Racing. Tot això ho ha aconseguit Cristina Ruiz, coneguda al món dels eSports com a MissyHard. “Arran d’una cursa que vam fer amb Gran Turismo, em vaig adonar que hi havia poques noies i que anaven desapareixent. Em vaig posar a buscar per fòrums i la PS fins a aconseguir una comunitat de més de 20 jugadores” relata. Un cop juntes i amb una clara visió internacional de les noies de Fusion Racing, que és com és coneix la comunitat i també l’equip, van organitzar el primer campionat amb l’ajuda de Gran Turismo Brasil.

Totes elles estan integrades en diverses escuderies, però no s’han trobat problemes quan han corregut sota la bandera de Fusion Racing Girls. Actualment hi ha unes 25 noies sota aquest paraigua i “no tenim problemes quan es tracta que les escuderies deixin competir les noies amb Fusion. Crec, que en el fons, és una publicitat per elles” relata la Missy Hard. Dins la pista és una altra història i reconeix que “els nois no ens tenen el mateix respecte i ens fan algunes accions que entre ells no es fan”.

Aquest no és l’únic projecte que té entre mans, doncs a banda compta amb un equip mixt com és Fanatic. “Tinc moltes ganes de potenciar-lo i fer-ho juntament amb la marca Andorra. I no només en el Sim Racing, sinó començar a entrar en altres eSports com el League of Legends, el Counter Strike o el FIFA” destaca Ruiz, que afegeix que “estic estudiant i formant-me per poder aconseguir aquest grau de professionalització de l’equip que vull”. Caster, pilot, propietària d’equip i creadora de comunitat, MissyHard88 és una autèntica dona orquestra dels esports electrònics.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply