Destacat Notícies Tendències

Els fans d’Star Wars estan vivint una nova època daurada de la franquícia. D’ençà de la seva compra per part de Disney, l’univers no ha deixat d’expandir-se amb sèries, pel·lícules, novel·les, còmics i videojocs. En aquest darrer punt, l’aportació més important que ha fet la casa de Mickey Mouse, és la creació de Cal Kestis i la seva nissaga de videojocs. El jedi pèl-roig que ha estat el protagonista de Jedi: Fallen Order i Jedi: Survivor, tindrà una tercera història segons ha confirmat l’actor que l’interpreta, Cameron Monaghan, que amb tota probabilitat tornarà a desenvolupar Electronic Arts.

Aquest anunci se suma a un altre que es va produir fa diverses setmanes, on també es va anunciar la remasterització d’un dels shooters més mítics de la franquícia, el Dark Forces. Llançat originalment per a mS-DOS al febrer de 1995 (al novembre de 1996 també es va llançar en PlayStation), arribarà a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Sèries X/S, Xbox One, Nintendo Switch i ordinadors. Malgrat que encara no se n’ha confirmat la presentació, tot sembla indicar que abans que acabi el 2023 hi podria haver fumata blanca al respecte.

Projectes a foc lent
Aquestes no són les úniques apostes que té Star Wars sobre la taula en matèria de videojocs. Cal recordar que, fa dos estius, el 2021, es va anunciar una remasterització de la mítica història de Revan i els Caballers de l’Antiga República, popularment conegut com a KOTOR; de moment, no se n’ha sabut res més. De la mateixa manera, un altre projecte, Star Wars: Eclipse, que es va presentar amb un tràiler d’allò més críptic, continua endavant, tot i que com ha anunciat la seva desenvolupadora, Quantic Dream, és un projecte que es cuina a foc lent. També en desenvolupament hi ha Star Wars Outlaws, un multijugador massiu que s’ubica, cronològicament entre els episodis V i VI. El que dèiem, una nova edat daurada per als fans dels sabres làser.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Ashoka Tano arriba a Fortnite - ANA GAMING in setembre 27, 2023

[…] personatges d’Star Wars estan de moda. El darrer capítol porta Ashoka Tano, la protagonista de la sèrie de Disney Plus i que ha […]

Leave a Reply