League of Legends Notícies Tendències

Tres jornades, tres, i ja només queda un equip invicte en la Superliga de League of Legends, i aquest és Movistar Riders. I no es pot dir pas que no sigui una sorpresa, a tenor dels darrers splits que va jugar. Els madrilenys s’han quedat líders en solitari de la competició després de la derrota d’UCAM Tokiers ahir, contra Heretics. Per la seva part, els de la telefònica no van fallar i li van donar una nova rebolcada a Giants Gaming, que després d’una primera jornada prometedora, acumula ja dos partits perduts de manera consecutiva.

Perseguint als blaus, a un partit de distància, hi ha un paquet de fins a 5 equips. A banda dels universitaris, en aquest grup s’hi troben Heretics, el Barça, Bisons eClub i els recentment ascendits Rebels Gaming. El conjunt blaugrana, que va començar amb una ensopegada, igual que els heretges, s’ha refet i ja suma dues victòries seguides. La d’ahir va ser contra Guasones, que tanca la classificació amb Finetwork Koi, encara sense guanyar.

Pel que fa a Bisons, els bascos es van desfer dels d’Ibai i Piqué, que com ja ve sent habitual, els costa arrencar. Finalment, Rebels Gaming, en el partit que obria la jornada, va doblegar a Fnatic TQ, que d’ençà de fer història, no acaben de trobar la regularitat en el seu joc. Cal recordar que amb l’ampliació a 10 equips de la Superliga, la competició disputa 3 jornades setmanals.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply