Competicions Destacat Equips VALORANT

FIVE Media Clan fa soroll després que dilluns debutés i guanyés 13-7 el partit contra AYM Esports. Van afrontar el repte amb ganes, i al final, amb una superioritat de pel·lícula, van poder demostrar tot el seu potencial (ja vist en categories inferiors) a la màxima lliga de Valorant a Espanya. L’MVP ha estat pel Daniel “daniel0” Bolufer López, jugador de 21 anys integrant de l’equip andorrà.

L’altra sorpresa l’ha donada el FC Barcelona, equip recentment ascendit amb Five, i que ha deixat K.O. a Zeta Gaming després d’un 13-8. Els dos últims enfrontaments de la jornada van estar molt ajustats. KPI Gaming va vèncer 15-13 en un duel patit contra Ramboot i els tricampions Case Sports no van poder amb UCAM Tokiers (10-13).

Segona jornada, dimarts 16

Per a FIVE, ara toca un combat de titans contra UCAM Tokiers, favorits després de la victòria d’ahir i un equip que coneix molt bé que significa aquesta lliga.

Aquest es el primer partit de dimarts i podrà veure al canal de Twitch de LVP 2, dedicat a Valorant, a partir de les 18 hores.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply