Destacat Notícies Streaming Tendències

Pocs dies ha trigat Twitch a fer marxa endarrere de l’anunci que va fer la setmana passada on apostava per obrir la plataforma als nus artístics i l’erotisme. La plataforma d’streaming afirma ara que “hem anat massa lluny”. El motiu principal del canvi de tendència ha estat la crítica ferotge que la comunitat twitchera va tenir, especialment la femenina, criticant durament les noves polítiques.

Donen Clancy, director executiu de Twitch, ha publicat un comunicat oficial explicant que la plataforma feia marxa endarrere. Segons les seves pròpies paraules, després del canvi molts artistes van fer un ús indegut d’aquestes noves normes, que permetien mostrar nus integrals a l’hora de fer dibuixos, per exemple. Els canvis que es reverteixen són els relacionats amb aquesta norma.

“Hem anat massa lluny”, va assegurar, en referència al fet que no van pensar que la comunitat anés a passar-se de la ratlla amb els canvis implementats. “Des d’avui mateix, revertim els canvis fets en relació als nus artístics”, va dir el comunicat. “D’ara endavant, les representacions de nus reals o ficticis no estaran permesos en Twitch, independentment del mitjà. Aquesta restricció no és aplicable a jocs per a adults”. Així doncs, el fet d’usar la llibertat de Twitch en llibertinatge per part dels usuaris, ha acabat fent tornar als seus orígens a la plataforma.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply