Destacat Notícies Streaming Tendències

Twitch, definitivament, ha deixat endarrere el magma de grisos en que vivia referent a l’erotisme i li ha obert la porta de bat a bat, sense restriccions. Fins ara, la plataforma d’streaming d’Amazon tenia una política ben peculiar. Tot permetent l’ASMR, que a priori són sons relaxants i s’acabava convertint en orgasmes al més pur estil ‘Quan en Harry va trobar la Sally’ o els cèlebres hot tubs, els directes d’hores on hi havia una noia en bikini en una piscina inflable o de boles de plàstic. En les darreres setmanes, algunes streamers havien fet un pas més i sortien directament nues, això sí, amb el tir de càmera enfocant just a meitat de la canalera.

Doncs bé, en un darrer comunicat on s’actualitza la política de continguts, Twitch ha fet públic que “es permeten els balls eròtics i contingut que regruix deliberadament els pits o les natges. També l’escriptura corporal sobre pits i/o natges d’aspecte femení”. L’argumentació de la plataforma morada és que “els streamers d’aspecte femení eren penalitzats de manera desproporcionada” per l’algoritme i les normatives del portal. Les reaccions a les xarxes no s’han fet esperar i ja hi ha qui els qualifica com el nou onlyfans o que han aparcat, definitivament, un cert contingut de qualitat en favor d’ensenyar pit i cuixa.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

[…] dies ha trigat Twitch a fer marxa endarrere de l’anunci que va fer la setmana passada on apostava per obrir la plataforma als nus artístics i l’erotisme. La plataforma d’streaming afirma ara que “hem anat massa lluny”. El motiu […]

Leave a Reply